JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her:  Udstillinger > Søften (v. Århus) 2020
 

Søften (v. Århus) 2020
-- 
Overnatning
Tilmelding
Lørdag aften
Tilmelding JYRAK udstilling
Kommende JYRAK udstillinger
Tidligere udstillinger
Steward
Fremvisninger
Kokardestand
Udstillingskalender
Første gang
Hvad sker der på en udstilling
Gæst på en udstilling
Dyrlægekontrol
Farvebedømmelse / kontrolklasse
Betaling af udstilling
Restance - udstilling
Tilmelding udland
Udstillingsregler (kort)


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
JYRAKs kalender 2020

Køb af kattegrus med medlemsrabat

Opdateret! JYRAK topkatte

Kattemagasinet

 JYRAK udstilling i Søften 21. - 22. november 2020

Kære udstillere
Vi har nu åbent for tilmeldinger til Søften udstillingen.

LÆS venligst det hele grundigt, så får du svar på mange ting - men ikke alt. Vi fortæller det, vi på nuværende tidspunkt forventer skal ske - vi kan jo risikere at myndighederne (igen) ændrer på vores spilleregler inden da!

Men nogle ting bliver selvfølgelig anderledes, end det plejer:


 • Du SKAL til enhver tid bære maske eller visir, når du færdes på de indendørs arealer. Ingen undtagelse! Hvis du går ud og ryger, må det selvfølgelig midlertidigt fjernes - men der må IKKE "klumpes sammen" derude for at snakke eller holde varmen. Husk at holde afstand hele weekenden, ude og inde.
 • Du SKAL i bemærkninger skrive, hvor mange I kommer. For at få plads til flest muligt har vi besluttet, at der max. kan komme 2 personer pr. husstand. Vi har derfor IKKE junior handling denne gang.

 • Man kan IKKE få enkeltbur på denne udstilling. Selv om du kun har én kat, så er du denne gang tvunget til at tage dobbeltbur (kr. 375,- pr. dag). Har du 2 katte, får de automatisk dobbeltbur, hvis ikke du anfører andet - ligesom man plejer.

  Vi står i burrækker denne gang. Du har altså 1,5 meter at gøre godt med, når du skal holde afstand til din nabo.

 • Vi deler os i 2 haller: I den ene er der separat udstilling for kategori 1 og 2. I den anden er der udstilling for kategori 3, 4 og huskatte.

  Den hal, der er først færdige med bedømmelser, kører først Best in Show - herefter må udstillerne gå hjem, så kun halvdelen af udstillerne går på én gang. Herefter Best in Show i den anden hal, som herefter må gå hjem.

  Vi kører IKKE BIS og BOX, samt Best of Best denne gang. Alle katte, der vinder på scenen, bliver automatisk BIS.

 • Du præsenterer selv din kat for dommeren. Vi sørger for at skabe forhold, så der kan holdes afstand, mens din kat bedømmes. Følg venligst anvisningerne!! Stewarderne skal nok være behjælpelige, som de plejer.

 • Der bliver åbent for publikum jvf. det antal, myndighederne tillader på dagen. Der vil stå tællere ved indgangen hele dagen, så vi har styr på antallet.

 • For at forhindre kø i sekretariatet vil diplomerne blive fordelt rundt på jeres bure, efterhånden som sekretariatet bliver færdige med dem.

 • Der kan opstå situationer som vi ikke er herre over - eller endnu ikke ved noget om. Følg venligst vejledningerne på dagen, så alle kan få en god dag i Søften :)Format: 2 dage, 2 certifikater.

Dommere der har bekræftet. Opdateres løbende...

Dorte Kaae, DK - All round - bekræftet
Bette Lind, DK - 1, 2 - bekræftet

Følgende er bekræftet såfremt indrejsereglerne tillader det:
Yan Roca-Folch, F - All round - bekræftet
Juanjo Martinez, ES - 2, 3, 4 - bekræftet
Ali Wittich, CH - All round - bekræftet
Gerardo Fraga y Guzmán , E - All round - bekræftet

Vaccinationsinfo:
Sidste dato for nyvaccination/revaccination: om fredagen 2 uger før udstillingen.
Vaccinationen må ikke være mere end ét år gammel, medmindre andet er krystalklart angivet af din dyrlæge.
Er ovennævnte ikke overholdt vil katten blive afvist ved indgangen.
Afvises en kat pga. problemer med vaccinationspapirer, så er det den ene kat - men afvises en kat af andre årsager ved dyrlægen, skal man være opmærksom på, at alle katte fra samme ejer afvises.

Medbring:
Godt humør og god sportsånd.

Nyttige informationer:Dyrlægekontrol:
Lørdag 7.15 - 9.00; søndag 8.00 - 9.00
Hav venligst vaccinationsattesterne klar.

Kattene skal være i bur kl. 9.15.

Åbningstider for publikum:
9.00 - 18.00 lørdag; 9.00 - 16.00 søndag. Udstillerne skal selvfølgelig blive til Best In Show er slut, og vi officielt lukker udstillingen.

Hvis man forlader udstillingen i utide, vil man jf. beslutning i Felis Danicas Forretningsudvalg blive idømt 6 måneders udstillingskarantæne.

Udstillerne bedes være opmærksomme på, at bedømmelserne starter ca. kl. 9.15. Har du ændringer til kataloget, så vil sekretariatet gerne have dem tidligst muligt.

Udskiftning af kat.
Ændringer af oplysninger på tilmeldte katte/udskiftning/framelding af katte kan frit ske indtil 6. november 2020 kl. 20.00.
Efter 6. november 2020 kl. 20.00 er tilmelding bindende, og man hæfter for betaling.

Ved udskiftning af kat logger man ind med sit brugernavn og password på www.jyrakudstilling.dk. Under brugerdata afmelder man den kat, man ikke ønsker tilmeldt længere, og tilmelder derefter en anden af ens katte. Efter tilmeldingsfristen kan der ikke længere ændres i noget.


OBS:
JYRAKs servicetelefon 40 99 95 76 på vores udstillinger er åben fra fredag kl. 16.00 til søndag aften i udstillingsweekenden.

Husk venligst:
Indtastede oplysninger på kattene overføres direkte til kataloget, og I er selv ansvarlige for korrekt indtastning.
Husk derfor at kontrollere, at der tastes korrekt ved tilmeldingen, og tjek den automatiske kvittering, der bliver tilsendt pr. mail, BÅDE ved tilmelding og evt. afmelding! Dukker kvitteringen ikke op efter et øjeblik, så efterlys den med det samme på show@jyrak.dk!

Almindelig info omkring JYRAKs udstillinger:

Der er forudbetaling af udstillingsgebyrer – det gør bl.a indtjek om morgenen meget hurtigere!

Du skal betale senest på datoen for tilmeldingsfristen den 6. november 2020, lettest med plastickort eller Mobilepay på JYRAKs hjemmeside.


Information til annoncører:

Annoncer til kataloget (PDF filer) sendes til mette@jyrak.dk
Deadline for indsendelse; absolut senest fredag 5. november 2020 kl. 20.00 - ingen undtagelser. Kataloget er A4, landskab, dvs. liggende.

Stewards
Vi har altid brug for stewards til at hjælpe dommerne og til at gå med kattene til Best In Show. Mødetid for stewarder er kl. 8.30 om morgenen.
Send en mail til chefsteward@jyrak.dk


Vel mødt i Søften - vi glæder os MEGET til at se jer igen!

JYRAKs bestyrelse