JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her:  Udstillinger > FÆNGSLET 2018 > Overnatning
 

FÆNGSLET 2018
-- 
Overnatning
Tilmelding
Tilmelding JYRAK udstilling
Kommende JYRAK udstillinger
Tidligere udstillinger
Steward
Fremvisninger
Kokardestand
Udstillingskalender
Første gang
Hvad sker der på en udstilling
Gæst på en udstilling
Dyrlægekontrol
Farvebedømmelse / kontrolklasse
Betaling af udstilling
Restance - udstilling
Tilmelding udland
Udstillingsregler (kort)


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
NY! Ventetid på stamtavler

Køb af kattegrus med medlemsrabat

Topkatte 2017

Info om nye regler vedr. stambogsføring

Kattemagasinet

Generalforsamling 2018

 Overnatning - FÆNGSLET

Overnatning i forbindelse med FÆNGSLET:


UDSOLGT


Hotel Opus har udsolgt alle værelser, der må være dyr på allerede. Vi henviser til andre i området, som stadig har plads; Scandic er også ganske tæt på FÆNGSLET.

https://da.hotels.com/search.do?resolved-location=CITY%3A1634895%3AUNKNOWN%3AUNKNOWN&f-amid=64&destination-id=1634895&q-destination=Horsens,%20Danmark&q-check-in=2018-06-16&q-check-out=2018-06-17&q-rooms=2&q-room-0-adults=1&q-room-0-children=0&q-room-1-adults=1&q-room-1-children=0

Show hotel: Hotel Opus, Horsens - og der kan endvidere bookes overnatning i fængslets gamle celler hvis man går all in :)Værelser på Hotel Opus kan KUN bookes til show pris på formand@jyrak.dk. Prisen er DKK 690,- for enkelt og 790,- for dobbeltværelse inkl. morgenmad. Som udgangspunkt koster det ikke ekstra for kat på værelset; det forudsætter selvfølgelig at der ikke skal gøres ekstra rent efter afrejse. Tag venligst alt affald med jer, som kan lugte - vi har en container i hallen til et :) Vi beder om at få stillet en støvsuger frem på værelsesgangen - brug den, hvis du er uheldig at tabe grus på gulvet. Der er normalt kun 2 værelser på hotellet, hvor man må have dyr - men der gøres en undtagelse for vores udstillere fordi vi hidtil aldrig har haft problemer med at nogen har efterladt et beskidt værelse :)

Som altid: Husk at efterlade værelset som I ønsker at finde det: Pæne og ryddelige og uden lugtende affald. Tag brugt grus med i hallen, vi har en container til det samme :)