JYRAK  |  Udstillinger  |  Killinger til salg  |  Opdræt  |  Medlemsservice  |  Katteracer  |  Betaling til JYRAK  |  Formularer  
  Hjem 
  Du er her: 
 

Hjem
Søg
JYRAK
Udstillinger
Killinger til salg
Opdræt
Medlemsservice
Katteracer
Betaling til JYRAK
Formularer


 
  Medlemsnummer   
  Adgangskode   
     


 
 
JYRAKs kalender 2020

Køb af kattegrus med medlemsrabat

Opdateret! JYRAK topkatte

Kattemagasinet

 Landsskuet 2019

Velkommen til årets hyggeligste og mest specielle udstilling!
Her er lidt praktisk information - du opfordres til at læse det godt igennem, så du kan få en god dag i Herning :)

Der er dyrlægekontrol i Stald 19 fra kl. 7,00.
Man kan IKKE køre helt hen til stalden, men du må undtagelsesvist køre op til hovedporten og sætte dine ting og katte af, når du printer og lægger denne tilladelse i bilens forrude: Indkørselstilladelse. Ja, der står så 2018, men den gælder altså også iår :)
Parkering foregår på arealet nede på Kaj Zartovs Vej - se kortet nedenfor. Hvis du ikke ønsker at slæbe at dit habengut hele vejen, så kør op med det som beskrevet ovenfor - Dorthe Elwarth står klar ve3d hovedporten og passer på dine ting og katte, mens du kører ned og parkerer.Hvordan får man en god dag på Landsskuet?
Træk i fornuftigt fodtøj! Det er en stor plads; der er lidt vej at gå fra p-plads til Stald 19 - og der er betongulv i stalden = hårdt for fødder og ben en hel dag i smarte danskesko. Gem dem til en anden gang :)
Check vejrudsigten og træk i tøj der passer!
Der kommer MANGE mennesker ind og kigger i løbet af dagen - rigtigt mange. Tag det som det kommer - de er der for at se beundrende på din kat :) Hvis du synes der er behov for det, så sæt en sele på din kat. Stalden er åben i begge ender! Der er endnu aldrig smuttet en kat - lad ikke iår blive den første gang. Kattene tager som regel vores naboskab med køerne med fuldstændigt ophøjet ro, hvis bare deres ejer gør.
Vi glæder os til at se jer og ønsker god fornøjelse på årets Landsskue :)